Povoljne Selidbe Beograd

selidbe Beograd iskusni radnici za uslugu selidbe kombijem kamionom

Povoljne Selidbe Beograd usluga selidbe sa i bez radnika za pravna i fizička lica adekvatnim teretnim vozilima prema konkretnom zahtevu. Za profesionalnu uslugu preseljenja obezbeđujemo pakovanje u kartonske kutije, zaštitu nameštaja i stvari, demontiranje i montiranje svih elemenata u domaćinstvu.

Besplatna procena

Besplatna procena troškova preseljenja je deo usluge koju pružamo svim zainteresovanim klijentima kako bi bili sigurni koji iznos je potreban za konkretan zahtev, bez skrivenih troškova. Budući da preseljenje prostora iste kvadrature može uticati na cenu selidbe u zavisnosti od količine nameštaja i stvari, spratnosti objekta, prilaza obektu itd. Za manje selidbe Beograd sve potrebne informacije možete dobiti preko kontakt brojeva sa sajta. Kod većih selidbi stanova, kuća, kancelarija, poslovnog prostora, specifičnih predmeta veće težine ili dimenzija, naš procenitelj će doći u vreme koje vama odgovara i izneti ponudu na licu mesta.

Iskusni radnici za povoljne selidbe Beograd

Da bi selidba nekog prostora bila uspešno obavljena vrlo je bitno ko će selidbu obaviti. Jeftina usluga ne znači i kvalitetna usluga. Naši radnici poseduju višegodišnje iskustvo u pružanju usluge selidbe Beograd a cena je prilagođena realnim uslovima poslovanja na tržištu. Posedujemo dodatnu opremu za demontažu i montažu delova nameštaja, pakovanje u kartonske kutije, zaštitu stvari i nameštaja, pomoćna sredstva za bezbedno i lako prenošenje svih elemenata nameštaja, bele tehnike, tehičkih uređaja i ostalog pokućstva.

selidbe demontaža nameštaja, pakovanje u kartonske kutije zaštita i montaža

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili su vam potrebne dodatne informacije stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Selidbe Beograd vrste usluga preseljenja

U zavisnosti od finansijskih mogućnosti i ekonomske situacije u našoj zemlji, omogućili smo nekoliko vrsta uluge preseljenja već prema konkretnim zahtevima klijenta. U ponudi je:

  • kompletna usluga po principu od vrata do vrata,
  • selidba bez angažovanja radnika,
  • samo prevoz kombijem i kamionom kao vid iznajmljivanja teretnog vozila sa vozačem za određeno vreme koje je potrebno u konkretnom slučaju za preseljenje.

Ovo poslednje se odnosi na slučajeve kada ste organizovali rodbinu, svoje prijatelje, kolege da vam pomognu oko preseljenja.

Naša usluga obuhvata

  • iskusni radnici za selidbu
  • adekvatno teretno vozilo kombi kamion
  • besplatna procena selidbe bez skrivenih troškova.
upit za kombi prevoz robe Beograd