Kombi prevoz putnika

kombi prevoz putnika do aerodroma Nikola Tesla Beograd, udobna klimatizovana kombi vozila

Kombi prevoz putnika kao deo usluge putničkog prevoza prema zahtevu klijenta kao vanredni prevoz u inostranstvo prema svim državama EU Mađarska, Austrija, Nemačka, Italija i druge. Kombi vozila u ponudi su klimatizovana i sa prostorom za prtljag. Moguće je angažovanje više kombi vozila u zavisnosti od relacije i broja putnika.

Kombi prevoz putnika do aerodroma Nikola Tesla Beograd

Ako vam je potreban prevoz do aerodroma Nikola Tesla Beograd bilo da putujete van Srbije ili dolazite u Srbiju možete nas pozvati za rezevraciju termina. Takođe, ako očekujte goste iz inostranstva možemo ih sačekati i obaviti prevoz prema bilo kom mestu u unutrašnjosti ili države okruženja.

Kombi prevoz putnika, iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem

Iznajmljivanje kombi vozila sa profesionalnim vozačem je vrsta usluge putničkog prevoza u dnevnom i poludnevnom angažmanu. Ova usluga je dostupna za pravna i fizička lica kod prevoza za proslave, sporstke manifestacije, koncerte, kulturne manifestacije itd. Detaljnije informacije možete dobiti preko telefonskog broja na stranici.

Turistički obilazak Beograd, poseta turističkim lokacijama Srbije

Posebne pogodnosti se odnose za posete stranaca i turistički obilazak Beograda u zavisnosti od dužine boravka u glavnom gradu. Moguć je dogovor obilaska više lokacija radi upoznavanja sa kulturnim znamenitostima Beograda. Takođe, možemo organizovati turistički obilazak svih značajnih lokacija određenih gradova i mesta u Srbiji prema izboru.

Kombi prevoz putnika šoping ture

Individualne šoping ture za posete određenim gradovima Evrope po izboru klijenta bez vremenskih ograničenja, po dogovoru za svaki zahtev posebno. Šoping ture iz Beograda prema ostalim gradovima Srbije kao što je Subotica (Subotički buvljak), Fashion Park Outlet Centar Inđija i dr.

Naša usluga za kombi prevoz putnika

  • klimatizovana kombi vozila
  • profesionalni vozači
  • dodatni prtljažni prostor po potrebi
  • povoljna cena usluge prevoza
  • višegodišnje iskustvo.

 

upit za kombi prevoz robe Beograd