Kombi prevoz Beograd

kombi prevoz Beograd, kombi prevoz robe stvari iskusni vozači brzo pouzdano

Kombi prevoz Beograd kao osnovna usluga prevoza robe i stvari u našoj ponudi pored usluge selidbe stanova, kuća, vikendica, kancelarija, poslovnog prostora. Pored toga, obavljamo prevoz specijalnih tereta, TA peći, kasa, sefova, bankomata i ostalih teških predmeta.

Laka teretna vozila su ekonomski povoljan vid transporta manje količine robe i stvari. U našoj ponudi je nekoliko tipova vozila za kombi prevoz transport i selidbe prema potrebi i gabaritu robe.

kombi vozila se lakše kreću u gustom saobraćaju Beograd

Kombi vozila zbog svoje fleksibilnosti su veoma pogodna za saobraćaj u Beogradu. Lakše se kreću kroz gust saobraćaj, mogu prići objektima koji nemaju dovoljno parking prostora za utovar-istovar robe u odnosu na veća teretna vozila odnosno kamione koji imaju ograničen pristup zbog gabarita ili propisa o bezbednosti saobraćaja za kretanje kroz gradsku zonu.

Prednosti za kombi prevoz Beograd

  • brzo kretanje gradskim ulicama,
  • povoljna usluga prevoza u odnosu na veća teretna vozila,
  • lak pristup objektima za utovar istovar robe i stvari,
  • bez ograničenja za kretanje teretnih vozila do nosivosti 3,5 tone.

Važno je napomenuti i da teretna vozila nosivosti do 3,5 tone nemaju vremensko ograničenje za kretanje gradskom zonom u odnosu na kamione. To upravo znači neograničeno kretanje kroz Beograd kombi vozilima.

Ako imate potrebu za dostavu i preuzimanje robe pozovite da se dogovorimo za vreme kada vam odgovara da se obavi transport. Kod selidbe takođe, za odgovor o vremenu koje vam odgovara u odnosu na prilaz objektu i dozvoljenom vremenu.

Kombi prevoz Beograd, vozila

U situacijama kada vam je potreban kombi prevoz paletirane robe naša kombi vozila su idealna za ovu uslugu. Tovarni prostor kombi vozila je dovoljno veliki da može stati 5 euro paleta nosivosti do 1500 kilograma i ima 15m³ prostora za kabastu robu.

Kod ostalih pakovanja robe kao što su kartonske kutije, rinfuzna pakovanja, kante, vreće, i slično dolazi do izražaja pogodnost kombi vozila pre svega kao finansijska ušteda jer je prevoz povoljniji u odnosu na veća teretna vozila.

paletirana roba, kutije, kombi vozila sa dobrim tovarnim prostorom

Ovo je najbitnija stavka u korist svakog klijenta. U slučajevima težih tereta na raspolaganju su kombi vozila veće kategorije i nosivosti odnosno manji kamioni sa utovarnom rampom adekvatnog tovarnog kapaciteta.

  • profesionalna usluga za kombi prevoz Beograd
  • posebne pogodnosti za redovno angažovanje
  • više tipova kombi vozila na raspolaganju
  • iskusni vozači
upit za kombi prevoz robe Beograd