Kombi prevoz Beograd

kombi prevoz Beograd, kombi prevoz robe stvari iskusni vozači brzo pouzdano

Kombi prevoz robe Beograd kao osnovna usluga prevoza robe i stvari u našoj ponudi pored usluge selidbe stanova, kuća, vikendica, kancelarija, poslovnog prostora. Pored toga, obavljamo prevoz specijalnih tereta, TA peći, kasa, sefova, bankomata i ostalih teških predmeta.

Laka teretna vozila su ekonomski povoljan vid transporta manje količine robe i stvari. U našoj ponudi je nekoliko tipova vozila za kombi prevoz transport i selidbe prema potrebi i gabaritu robe.

kombi vozila se lakše kreću u gustom saobraćaju Beograd

Kombi vozila zbog svoje fleksibilnosti su veoma pogodna za saobraćaj u Beogradu. Lakše se kreću kroz gust saobraćaj, mogu prići objektima koji nemaju dovoljno parking prostora za utovar-istovar robe u odnosu na veća teretna vozila odnosno kamione koji imaju ograničen pristup zbog gabarita ili propisa o bezbednosti saobraćaja za kretanje kroz gradsku zonu.

Prednosti za kombi transport

  • brzo kretanje gradskim ulicama,
  • povoljna usluga prevoza u odnosu na veća teretna vozila,
  • lak pristup objektima za utovar istovar robe i stvari,
  • bez ograničenja za kretanje teretnih vozila do nosivosti 3,5 tone.

Važno je napomenuti i da teretna vozila nosivosti do 3,5 tone nemaju vremensko ograničenje za kretanje gradskom zonom u odnosu na kamione. To upravo znači neograničeno kretanje kroz Beograd kombi vozilima.

utovar robe viljuskar tovarni prostor kombi

Ako imate potrebu za dostavu i preuzimanje robe pozovite da se dogovorimo za vreme kada vam odgovara da se obavi transport. Kod selidbe takođe, za dogovor o vremenu koje vam odgovara u odnosu na prilaz objektu i dozvoljenom vremenu.

Kombi prevoz robe, vozila u ponudi

U situacijama kada vam je potreban kombi prevoz paletirane robe naša kombi vozila su idealna za ovu uslugu. Tovarni prostor kombi vozila je dovoljno veliki da može stati 5 euro paleta nosivosti do 1500 kilograma i ima 15m³ prostora za kabastu robu.

Kod ostalih pakovanja robe kao što su kartonske kutije, rinfuzna pakovanja, kante, vreće, i slično dolazi do izražaja pogodnost kombi vozila pre svega kao finansijska ušteda jer je prevoz povoljniji u odnosu na veća teretna vozila.

U slučaju manjih količina robe ili pakovanja kartonskih kutija, rolni, džakova itd na raspolaganju je za gradske brze ture popularni pikap prevoz. Prednosti ove usluge su pre svega povoljna cena, brz prevoz, lak pristup svim objektima.

paletirana roba, kutije, kombi vozila sa dobrim tovarnim prostorom

Ovo je najbitnija stavka u korist svakog klijenta. U slučajevima težih tereta na raspolaganju su kombi vozila veće kategorije i nosivosti odnosno manji kamioni sa utovarnom rampom adekvatnog tovarnog kapaciteta.

  • profesionalna usluga za kombi prevoz robe Beograd
  • posebne pogodnosti za redovno angažovanje
  • više tipova kombi vozila na raspolaganju
  • iskusni vozači
upit za kombi prevoz robe Beograd