Kombi prevoz inostranstvo

kombi prevoz inostranstvo, kombi prevoz robe stvari prema svim državama Evropske unije Nemačka Autrija Belgija Bugarska

Kombi prevoz inostranstvo je usluga prevoza koju pružamo prema državama u okruženju Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina kao prema državama Evropske unije Mađarska, Austrija, Nemačka, Belgija, Bugarska itd. Prevoz se obavlja prema zahtevu klijenta kao poseban transport.

Međunarodni prevoz zahteva poštovanje procedure kod carinskih organa kao i saobraćaja na graničnim prelazima koji se odnose na teretni drumski prevoz. Upravo zbog toga, ukoliko nemate potrebnu dokumenatciju za izvoz-uvoz robe i stvari možete preko našeg dugogodišnjeg partnera koji pruža špediterske usluge sve obaviti na jednom mestu, sa uštedom vremena i bez čekanja. Sedište špedicije Beograd Alfa Prime doo je Luka Beograd, Dunavska 49.

kombi prevoz inostranstvo, granični prelaz Horgoš na ulazu u Srbiju iz Evropske unije

Za kombi prevoz u inostranstvo u slučajevima daljih relacija (veća kilometraža) možemo obezbediti da posadu čine dva profesionalna vozača. Ovo znači da je kombi vozilo maksimalno vremenski iskorišćeno pa je prevoz robe brži i sigurniji.

U poslednje vreme špediterske kuće su pooštrile uslove za izdavanje špediterske garancije (CMR osiguranje) za prevoz robe u inostranstvo bez koje nije moguće kompletirati dokumentaciju. Zahvaljujući iskustvu preko 2 decenije i odabiru prave špediterske kuće kod nas o tome ne treba da brinete.

Kombi prevoz inostranstvo vozila:

Kombi vozila za prevoz robe u inostranstvo su redovno održavana, spremna za put u svakom momentu. Tovarni prostor naših kombi vozila može da prihvati 5 euro paleta i ima 15m³. Ovakav prostor je idealan za laku robu velikog volumena. Za slučajeve gde je roba teža i time prelazi dozvoljenu nosivost kombi vozila, u ponudi imamo teretna vozila većih kategorija.

U kombinaciji sa ovom uslugom je usluga selidbe u inostranstvo gde obezbeđujemo profesionalan tim radnika sa velikim iskustvom u pakovanju, zaštiti selidbenih stvari  i sa pripremom kompletne dokumentacije selidbe preko šprediterske kuće.

kombi prevoz robe Nemačka Nirnberg, transport inostranstvo

Naša usluga kombi prevoz inostranstvo obuhvata:

  • pouzdana kombi vozila, spremna za put odmah,
  • kompletna dokumentacija za carinu preko špediterke kuće,
  • svi poslovi na jednom mestu,
  • iskusni profesionalni vozači,
  • špediterska garancija za granične prelaze.
upit za kombi prevoz robe Beograd