Kamionski prevoz Beograd

kamionski prevoz Beograd, transport robe stvari kamionima sa i bez utovarne rampe

Kamionski prevoz Beograd transport robe deo ponude teretnog prevoza savremenim kamionima sa i bez utovarne rampe i odgovarajućim tovarnim prostorom. Takođe, nosivost kamiona odgovara svim zahtevima za prevoz robe u Beogradu i transport zainteresovanim klijentima u Srbiji i državama okruženja Crna Gora, Makedonija, Bugarska, BiH.

Profesionalni vozači, kamionski prevoz Beograd

Našim kamionima upravljaju profesionalni vozači koji sa svojim višegodišnjim iskustvom utiču na pouzdan i bezbedan prevoz robe na bilo koju lokaciju. Posebno u slučajevima prevoza carinske robe iz javnog carinskog skladišta i carinskih pregleda zaokružujući uslugu sa špedicijom na jednom mestu. Odlično poznavanje procedure i lokacije carinskih skladišta dodatno uslugu čine bržom, efikasnijom.

U ponudi je transport do 7t kamion sa utovarnom rampom i dužine sanduka 7,3 metra.

Kamionski prevoz Beograd, transport carinske robe

U saradnji sa špedicijom Beograd kamionski prevoz carinske robe i poslovi carinjenja i špediterskih usluga su omogućeni na carinskom terminalu kod Kvantaške pijace, javno carinski skladište, aerodrom Nikola Tesla kargo prijem otprema robe i u Luci Beograd. Svi poslovi se mogu završiti na bilo kojoj od navedenih lokacija.

kamionski prevoz Beograd, carinski terminal kod Kvantaša ulaz u javno carinsko skladište

Odabir kamiona za konkretan kamionski prevoz robe

Ukoliko ne znate koja vrsta teretnog vozila kamiona vam je potrebna za prevoz robe ili imate dileme oko prateće dokumentacije, možete nas kontaktirati u svakom trenutku za dobijanje detaljnih informacija.

upit za kombi prevoz robe Beograd